De Start De Beurs Blog

20170910-0048

Mag ik mij aan jullie voorstellen:

Ik ben Judith van Rooijen en woon al jaren in Zwolle. Ik ben sinds 1 augustus 2017 eigenaar van de Beurs. Hoe ik hiertoe ben gekomen vertel ik je graag.

Waar begint het verhaal? Eigenlijk werd het zaadje ‘ondernemerschap’ al heel lang geleden geplant. Mijn ouders hebben een aantal horecaondernemingen gehad en daar heb ik in mijn tienerjaren veel gewerkt. En toch zei ik altijd, dit ga ik niet doen ‘veel te hard werken’.

Ja en dan….jaren later, het bloed kruipt……….

We slaan een grote periode over. Ondertussen ben ik getrouwd, heb 2 kinderen en een aantal banen later, kom ik als zovelen weer op een punt in mijn leven waar beslissingen moeten worden genomen.

Op dat moment fiets ik vanuit mijn werk naar huis en vraag aan mijzelf na een periode van twijfel ‘stel dat ik morgen een miljoen win, wat zou ik dan doen?’

‘Stoppen met werken? Reizen? Sparen?’

Nee, ik ga niet voor een baas blijven werken en hele dagen alleen maar cocktails drinken op een mooi strand gaat ook vervelen. Ik was er wel snel achter dat ik wilde ondernemen.

Een eigen zaak, waar je lekkere koffie kan drinken en kan lunchen en natuurlijk een gezellig praatje kan maken met de mensen die bij je komen. Ja dat moest het worden met die miljoen, daar zou ik het geld in gaan investeren.

Dit bleef in mijn hoofd spelen en de vraag: waarom wachten op het winnen van een miljoen?

Ik ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren en of het zou kunnen lukken.

Ik ben gaan zoeken op het internet en gaan kijken wat er te koop is in Zwolle en uiteraard gaan bedenken wat ik zelf wilde. Al snel vond ik ‘De Beurs’ en zag de mogelijkheden. Een plekje waar ik verliefd op werd, voor mij het mooiste plekje van Zwolle.

Om een lang verhaal kort te maken, per 1 augustus ben ik gestart met een leuk team wat ik over heb genomen en heb absoluut geen enkel moment spijt gehad van de beslissing.

Ik heb al veel leuke mensen mogen ontmoeten en leren kennen en oude en nieuwe gasten mogen verwelkomen. Beetje bij beetje zijn we aan het veranderen en dat is leuk en spannend.

Ik hou jullie op de hoogte in deze blog

Veel leesplezier!

Tot gauw,

Judith