Reserveren

Fijn dat we u mogen ontvangen!

Vanwege de huidige maatregelen hebben we binnen beperkt ruimte en hebben we besloten de dagen in te delen in tijdvlakken. Vanaf 10 uur serveren wij koffie en thee met natuurlijk een lekker stukje gebak. Vanaf 11:30 uur kunt u alleen reserveren voor brunch/lunch en vanaf 15:00 uur hebben we een uitgebreide borrelkaart.

Het is alleen mogelijk voor binnen te reserveren, op het terras kan dit niet. We vragen u wel niet zelfstandig een tafel uit te kiezen maar zich eerst te melden bij een van onze medewerkers.

Reserveren kan telefonisch 038 853 20 43/06 11 12 5005, of op onze site. Op de dag zelf kunt u alleen telefonisch reserveren of aan de deur.

Wij vragen u ook rekening te houden met de duur van uw verblijf (maximaal 1 uur). Dit vanwege het maximaal aantal gasten welke wij tegelijkertijd binnen mogen ontvangen. Hartelijk dank voor uw begrip, wij wensen u een prettig verblijf toe.

Reserveren

Uw reservering is pas definitief na bevestiging van ons.

Zowel ik, als mijn huisgenoten hebben de afgelopen 24 uur geen last van de volgende klachten gehad: hoesten, neusverkoudheid, koorts en/of benauwdheidsklachten. Zowel ik, als mijn huisgenoten zijn de afgelopen 7 dagen niet positief op het coronavirus getest. Zowel ik, als mijn medegasten hebben de afgelopen 14 dagen geen contact gehad met een iemand die corona-klachten had.